Monthly Archives: May 2013

A Metallica játszotta a himnuszt a San Fransisco Giants – Los Angeles Dodgers baseballmérkőzés előtt. – videó

Kedves Szimpatikus.hu Közösség, a “A Metallica játszotta a himnuszt a San Fransisco Giants – Los Angeles Dodgers baseballmérkőzés előtt. – videó” című bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Várom a hozzászólásokat, gondolatokat, észrevételeket!

Posted in szimpatikus.hu hírek | Leave a comment

Elkezdődött a Sport Expo! Vasárnapig várják a sportok kedvelőit a Hungexpo "B" pavilonjában – xlsport.hu

Kedves Szimpatikus.hu Közösség, a “Elkezdődött a Sport Expo! Vasárnapig várják a sportok kedvelőit a Hungexpo "B" pavilonjában – xlsport.hu” című bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Várom a hozzászólásokat, gondolatokat, észrevételeket!

Posted in szimpatikus.hu hírek | Leave a comment

A szülőkben számtalan kérdés, félelem merül fel az iskolakezdéssel kapcsolatban. Leggyakrabban megfogalmazódó kételyek: valóban iskolaérett-e a gyermekem? Készen áll-e az óvodához képest megváltozott élethelyzethez, körülményekhez való alkalmazkodásra?

Kedves Szimpatikus.hu Közösség, a “A szülőkben számtalan kérdés, félelem merül fel az iskolakezdéssel kapcsolatban. Leggyakrabban megfogalmazódó kételyek: valóban iskolaérett-e a gyermekem? Készen áll-e az óvodához képest megváltozott élethelyzethez, körülményekhez való alkalmazkodásra?” című bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Várom a hozzászólásokat, … Continue reading

Posted in szimpatikus.hu hírek | Leave a comment

Törpetanoda: Ötletek gyermeke képességeinek fejlesztéséhez – Emlékezet fejlesztése

Kedves Szimpatikus.hu Közösség, a “Törpetanoda: Ötletek gyermeke képességeinek fejlesztéséhez – Emlékezet fejlesztése” című bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Várom a hozzászólásokat, gondolatokat, észrevételeket!

Posted in szimpatikus.hu hírek | Leave a comment

Győri Audi ETO KC: Ingyenes bentlakásos nyári kézilabda tábor lányoknak

Kedves Szimpatikus.hu Közösség, a “Győri Audi ETO KC: Ingyenes bentlakásos nyári kézilabda tábor lányoknak” című bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Várom a hozzászólásokat, gondolatokat, észrevételeket!

Posted in szimpatikus.hu hírek | Leave a comment

Michelisz Norbert: "Rajtam nem múlik a tavalyi sikerek megismétlése"

Kedves Szimpatikus.hu Közösség, a “Michelisz Norbert: "Rajtam nem múlik a tavalyi sikerek megismétlése"” című bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Várom a hozzászólásokat, gondolatokat, észrevételeket!

Posted in szimpatikus.hu hírek | Leave a comment